SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

LIF skidors WEBSHOP - vinterkollektion
2018-09-17 20:48
LIF skidors webshop är nu öppen och stänger den 04.10.2108 med förväntad leverans i vecka 46.

Snart är vintern här... och det är hög tid att beställa skidkläder för Er som önskar!

Webshopen erbjuder en fodrad skiddress (jacka+byxa), en fodrad väst (nytt för i år) samt en dunjacka, samtliga plagg i dam-, herr- och juniormodell. Mössor och pannband har klubben i lager och kommer att finnas till försäljning under hela säsongen.
Priserna i webshopen gällande skiddress (byxa, jacka) och väst för juniorer är subventionerade av klubben. De ungdomar/juniorer som kräver större storlekar (dam/herr), kan erhålla en rabattkod som ger det subventionerade ungdomspriset. Även klubbens skidledare som önskar beställa skidkläder erbjuds en litet kostnadsbidrag. Vänligen kontakta Maria Lignell i dessa fall.

För beställning se Trimtex info nedan...

Info:

Gå in på sida: http://trimtex.se/sv/lucksta-if/

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i teamkoden: luckstaif2018 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

Nyhetsarkiv
2023-10-15 19:29
Bladet Matfors i centrum2023-08-24 12:57
Tävlingsdress2019-09-16 09:01
Städ- och fixarkväll!2018-10-02 21:58
 
SPONSORER
LUCKSTA SKIDSTATION