Luckstaskidan, lite info...
2018-01-07 17:26
Lördag den 10 februari står vi, LIF skidor värd för Luckstaskidan, som utgör en av deltävlingarna i Berners Längdfestivalen som klubben arrangerar tillsammans med Matfors SK och IF Strategen.

Planering pågår kring arrangemanget, som kommer att kräva en arbetsinsats från merparten av skidgruppernas föräldrar. Ett arbetsschema kommer att publiceras inom de närmaste två veckorna..., men bered dig redan nu på att du kommer att behövas denna dag.

Priser
I likhet med förra året, behöver vi hjälpas åt att fixa priser till den avslutande prisutdelningen för Berners Längdfestivalen.

Detta löser vi genom att varje familj får bidra med ett pris till ett värde av 50-100 kr. Det är okej om man har reklamsaker att tillgå, likväl som att man köper någon sak.

Vi efterlyser även ett 10-tal priser, till ett värde av ca 300 kr. Om ni har någon företagskontakt som kan tänkas vilja vara med och sponsra ett sådant pris, är det mycket välkommet!

Priserna lämnas till ngn av klubbens skidledare senast torsdag 1 februari (märk priset med en "namnlapp").

Vid frågor, vänligen kontakta Maria Lignell, tfn 070-665 69 16.
Nu startar vi upp SKIDLEKEN!
2018-01-07 16:26

Tisdag v.3 startar vi upp SKIDLEKEN på Sörforsvallen
Tid kl 18.15- ca 19.00
Ledare blir Anna Cabrajic och Märta Skoglund

Vi räknar med att ni föräldrar är med och åker och hjälper till där det behövs, särskilt om ert barn är väldigt ovan att åka skidor. Detta för att vi ska kunna få till roliga träningar med både åkträning och en massa lek.

❄️Välkomna!❄️
/Anna & Märta

Kick off skidsäsongen 2017/2018
2017-09-09 08:23
Nu börjar det snart bli dags att starta upp höstens organiserade barmarksträning för samtliga barn och ungdomar födda 2010 eller tidigare (även de som är födda 2011 och vill träna mer organiserat på både tisdagar och torsdagar är välkomna).
Tisdagen den 26/9, kl. 18.00, kör vi en kick off på Sörforsvallen för samtliga föräldrar till skidaktiva barn. Där kommer vi informera om upplägget kring säsongens träningsgrupper, läger, tävlingsanmälningar, klädbeställningar, klubbens egna arrangemang etc.
Tisdagen den 3/10 startar höstens organiserade kvällsträningar för ovan nämnda grupper. Vi kommer sedan köra ett hemmaläger på Sörforsvallen 21-22 oktober. Mer information kring detta kommer på mötet den 26/9.
Starten för vinterns Skidlek, för barn födda 2011 och senare meddelas senare.
Lucksta Idrottsförening, 03/12 20:36

LUCKSTA SKIDSTATION