Kick off skidsäsongen 2017/2018
2017-09-09 08:23
Nu börjar det snart bli dags att starta upp höstens organiserade barmarksträning för samtliga barn och ungdomar födda 2010 eller tidigare (även de som är födda 2011 och vill träna mer organiserat på både tisdagar och torsdagar är välkomna).
Tisdagen den 26/9, kl. 18.00, kör vi en kick off på Sörforsvallen för samtliga föräldrar till skidaktiva barn. Där kommer vi informera om upplägget kring säsongens träningsgrupper, läger, tävlingsanmälningar, klädbeställningar, klubbens egna arrangemang etc.
Tisdagen den 3/10 startar höstens organiserade kvällsträningar för ovan nämnda grupper. Vi kommer sedan köra ett hemmaläger på Sörforsvallen 7-8 oktober. Mer information kring detta kommer på mötet den 26/9.
Starten för vinterns Skidlek, för barn födda 2011 och senare meddelas senare.
Välkommen! Bli medlem eller uppdatera ditt medlemskap
2017-09-09 08:18
Välkommen till Lucksta IF!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!

(Medlemsregistret är ännu inte överflyttat från IdrottOnline till SportAdmin du kan därför själv uppdatera ditt medlemskap genom att klicka på länken)
Det finns inga nyheter..

LUCKSTA SKIDSTATION