Inbjudan Barnledarutbildning
2018-11-27 10:26
Svenska Skidförbundet håller Barnledarutbildning i Medelpad.
Om det finns intresserade ledare som inte gått utbildningen/nya ledare som vill gå utbildningen, ANMÄL ER NU!
Klubben betalar så klart utbildningen.

Städ- och fixarkväll!
2018-10-02 21:58

Torsdag den 18/10, kl 18.00 behöver vi (skidåkareföräldrar) samla ihop oss på Sörforsvallen för att hjälpas åt med städ & fix, både ute och inne.
Du kan t.ex. hjälpa till med att röja runt skicrossbanan, snickra ”staket-moduler” och fräscha upp inomhus. Ni behöver ta med egna redskap för att kunna röja/snickra.

Hoppas att så många som möjligt kan delta denna kväll!

LIF skidors WEBSHOP - vinterkollektion
2018-09-17 20:48
LIF skidors webshop är nu öppen och stänger den 04.10.2108 med förväntad leverans i vecka 46.

Snart är vintern här... och det är hög tid att beställa skidkläder för Er som önskar!

Webshopen erbjuder en fodrad skiddress (jacka+byxa), en fodrad väst (nytt för i år) samt en dunjacka, samtliga plagg i dam-, herr- och juniormodell. Mössor och pannband har klubben i lager och kommer att finnas till försäljning under hela säsongen.
OBS! Ändrat datum för Fixarkvällen
2018-05-11 10:32
Onsdag den 23 maj är det fixarkväll på Sörforsvallen, kl 17-21. Vi hoppas att så många som möjligt kan ställa upp med lite arbetskraft så att vår anläggning håller sig fräsch. Klä dig för att jobba med t.ex målning och div annat utearbete. Det är bra med egna initiativ på vad som kan behövas i utrustning/verktyg.
Om ni har frågor kontakta någon i anläggningskommitten.
Luckstaskidan, lite info...
2018-01-07 17:26
Lördag den 10 februari står vi, LIF skidor värd för Luckstaskidan, som utgör en av deltävlingarna i Berners Längdfestivalen som klubben arrangerar tillsammans med Matfors SK och IF Strategen.

Planering pågår kring arrangemanget, som kommer att kräva en arbetsinsats från merparten av skidgruppernas föräldrar. Ett arbetsschema kommer att publiceras inom de närmaste två veckorna..., men bered dig redan nu på att du kommer att behövas denna dag.

Priser
I likhet med förra året, behöver vi hjälpas åt att fixa priser till den avslutande prisutdelningen för Berners Längdfestivalen.

Detta löser vi genom att varje familj får bidra med ett pris till ett värde av 50-100 kr. Det är okej om man har reklamsaker att tillgå, likväl som att man köper någon sak.

Vi efterlyser även ett 10-tal priser, till ett värde av ca 300 kr. Om ni har någon företagskontakt som kan tänkas vilja vara med och sponsra ett sådant pris, är det mycket välkommet!

Priserna lämnas till ngn av klubbens skidledare senast torsdag 1 februari (märk priset med en "namnlapp").

Vid frågor, vänligen kontakta Maria Lignell, tfn 070-665 69 16.
Nu startar vi upp SKIDLEKEN!
2018-01-07 16:26

Tisdag v.3 startar vi upp SKIDLEKEN på Sörforsvallen
Tid kl 18.15- ca 19.00
Ledare blir Anna Cabrajic och Märta Skoglund

Vi räknar med att ni föräldrar är med och åker och hjälper till där det behövs, särskilt om ert barn är väldigt ovan att åka skidor. Detta för att vi ska kunna få till roliga träningar med både åkträning och en massa lek.

❄️Välkomna!❄️
/Anna & Märta