Skidleken drar igång...!
2019-01-15 06:51

Tisdag v.4 (om snö finns) drar vi igång skidleken på Sörforsvallen. Tid kl 18.15- ca 19.00

Det saknas fortfarande ledare till Blå grupp så dessa barn får självklart vara med på skidleken.

Vi kommer främst hålla till kring fotbollsplanen, skicrossen och 800. Vi blandar lekar/ stafetter med åkfärdighetsträning.

De äldre barnen kan blanda att vara med på skidleken samt vissa gånger ge sig ut längre på elljusspåret. (Då om några föräldrar åker med)

Vi ser gärna att några föräldrar till barn som ”växt ur” skidleken vill styra upp en Blå grupp. Man behöver inte tidigare själv varit skidåkare utan det räcker långt att man har ett intresse och kan förmedla åkglädje till barnen. Är man flera föräldrar som hjälps åt så kommer det bli jättebra.

Vi hoppas alla skidsugna barn och föräldrar dyker upp på Sörforsvallen så kan vi tillsammans styra upp det till något väldigt bra. 🙂

Vi ses! //Anna Cabrajic & Märta Skoglund

Inbjudan Barnledarutbildning
2018-11-27 10:26
Svenska Skidförbundet håller Barnledarutbildning i Medelpad.
Om det finns intresserade ledare som inte gått utbildningen/nya ledare som vill gå utbildningen, ANMÄL ER NU!
Klubben betalar så klart utbildningen.

Städ- och fixarkväll!
2018-10-02 21:58

Torsdag den 18/10, kl 18.00 behöver vi (skidåkareföräldrar) samla ihop oss på Sörforsvallen för att hjälpas åt med städ & fix, både ute och inne.
Du kan t.ex. hjälpa till med att röja runt skicrossbanan, snickra ”staket-moduler” och fräscha upp inomhus. Ni behöver ta med egna redskap för att kunna röja/snickra.

Hoppas att så många som möjligt kan delta denna kväll!

LIF skidors WEBSHOP - vinterkollektion
2018-09-17 20:48
LIF skidors webshop är nu öppen och stänger den 04.10.2108 med förväntad leverans i vecka 46.

Snart är vintern här... och det är hög tid att beställa skidkläder för Er som önskar!

Webshopen erbjuder en fodrad skiddress (jacka+byxa), en fodrad väst (nytt för i år) samt en dunjacka, samtliga plagg i dam-, herr- och juniormodell. Mössor och pannband har klubben i lager och kommer att finnas till försäljning under hela säsongen.
OBS! Ändrat datum för Fixarkvällen
2018-05-11 10:32
Onsdag den 23 maj är det fixarkväll på Sörforsvallen, kl 17-21. Vi hoppas att så många som möjligt kan ställa upp med lite arbetskraft så att vår anläggning håller sig fräsch. Klä dig för att jobba med t.ex målning och div annat utearbete. Det är bra med egna initiativ på vad som kan behövas i utrustning/verktyg.
Om ni har frågor kontakta någon i anläggningskommitten.
Lucksta Idrottsförening, 02/12 20:04
Lucksta Idrottsförening, 09/06 19:45