LIF skidors WEBSHOP - vinterkollektion
2018-09-17 20:48
LIF skidors webshop är nu öppen och stänger den 04.10.2108 med förväntad leverans i vecka 46.

Snart är vintern här... och det är hög tid att beställa skidkläder för Er som önskar!

Webshopen erbjuder en fodrad skiddress (jacka+byxa), en fodrad väst (nytt för i år) samt en dunjacka, samtliga plagg i dam-, herr- och juniormodell. Mössor och pannband har klubben i lager och kommer att finnas till försäljning under hela säsongen.
Priserna i webshopen gällande skiddress (byxa, jacka) och väst för juniorer är subventionerade av klubben. De ungdomar/juniorer som kräver större storlekar (dam/herr), kan erhålla en rabattkod som ger det subventionerade ungdomspriset. Även klubbens skidledare som önskar beställa skidkläder erbjuds en litet kostnadsbidrag. Vänligen kontakta Maria Lignell i dessa fall.

För beställning se Trimtex info nedan...

Info:

Gå in på sida: http://trimtex.se/sv/lucksta-if/

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i teamkoden: luckstaif2018 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

LUCKSTA SKIDSTATION