Webshop för klädbeställning
2017-10-05 21:13
Nu är LIF:s webshop öppen!

Gå in på sida: http://trimtex.se/customer/LuckstaIF

Du rekommenderas att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:
Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i teamkoden: luckstaif2017 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

Webshopen stänger den 2 november med förväntad leverans i vecka 50.

Träningsdressen för juniorer (strl. 130-160) säljes till subventionerat pris i webshop. De skidaktiva barn/ungdomar som kräver större storlekar (från strl. S och uppåt) kontaktar Maria Lignell (tfn 070 - 665 69 16) för att erhålla en rabattkod som ger 300 kr i rabatt.

OBS! Mössor och pannband kommer att beställas hem i ett större parti och finnas till försäljning fr.o.m. v 50 (om det är möjligt med en tidigare leverans av dessa, meddelas detta).

LUCKSTA SKIDSTATION